Salon

Doe hier een huidadvies op maat.

Maak via het contactformulier een afspraak.

Mag ik jou nóg mooier maken?

Mijn behandelingen zijn gericht op ontspanning en kwaliteit. Mijn missie is om je te helpen aan een mooie huid en deze in balans te brengen. Hierbij gebruik ik 100% natuurlijke en biologische producten die gecertificeerd zijn door ECOCERT.

De werkstoffen uit deze producten worden door je huid als huideigen stof herkend. Hierdoor wordt de werkstof sneller opgenomen en zal je huid zichtbaar verbeteren.

De werkstoffen van natuurlijke en biologische producten geven naast de huidverbeterende functie ook nog eens een héérlijke geurbeleving. Het is alsof je in een bloementuin ligt!

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij mij altijd op nummer één. Ik ben elke dag bezig om mezelf te ontwikkelen en kwalitatief beter te worden. Zo heb ik bijvoorbeeld verschillende massagecursussen gevolgd voor huidverbetering en relaxing. Ook heb ik het keuzeaanbod voor wimperextensions uitgebreid om beter aan persoonlijke wensen te voldoen. Als laatste ben ik op zoek gegaan naar een betere kwaliteit verf voor wimper- en wenkbrauwbehandelingen voor een langduriger resultaat.

Ik blijf altijd alert op vernieuwingen en grijp deze kansen met beide handen aan om jou de beste kwaliteit te bieden.

Welke behandelingen zijn er:


Openingstijden:

Maandag: 9,00 – 14.00
Dinsdag: 9.00 – 14.00 / 18.30 – 21.30
Woensdag: 9.00 – 14.00
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 9.00 – 14.00
Zaterdag: Gesloten /In overleg
Zondag: Gesloten