Gellacbehandeling

Maak via het contactformulier een afspraak.

Gellac

Het grote verschil tussen Gellac en gewone nagellak is dat de Gellac langer blijft zitten op je nagels dan de gewone nagellak. Dit komt door de gel die in de Gellac is toegevoegd en daardoor blijft de kleur langer en beter op je nagels zitten. Net als nagellak is ook Gellac te verkrijgen in veel verschillende kleuren. Van natuurlijke nude kleuren tot fel rood en alles daartussen in.

De meeste gewone nagellak blijft ongeveer 7 dagen op je nagels zitten. Wil je niet elke week je nagels opnieuw lakken omdat er weer stukjes afgebroken zijn? kies dan voor Gellac! Gellac blijft namelijk wel tot 2 weken stevig en goed op je nagels zitten. Sommige Gellac blijft zelfs tot 3 of 4 weken zitten, dit ligt aan de conditie van je eigen nagel.

Dat is niet alles!

Bij The Green Beauty kun je je eigen nagel verstevigen zodat het nog langer mooi blijft en je nagels lang en stevig blijven! En alles is afweekbaar.

Ik heb bewust voor afweekbare producten gekozen en niet voor afvijlen omdat dit beter is voor je eigen natuurlijke nagel. De kans bestaat dat er te veel wordt weg gevijld en je je eigen nagel beschadigd. En afweken kan je eventueel thuis ook doen, binnen 10 minuten is de Gellac verwijderd.