Wenkbrauwbehandeling

Maak via het contactformulier een afspraak.

Wenkbrauw treatment

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wanneer je wenkbrauwen lichter zijn dan je graag zou willen, kun je deze haartjes laten verven. Hierdoor krijgt je gezicht meer uitdrukking en wordt een natuurlijk effect gecreëerd. 

Wenkbrauwharen groeien in een bepaalde groeicyclus. In deze cyclus groeien de haartjes, blijven ze even in een rustfase en vallen ze vervolgens uit, waarna er weer een nieuwe haar kan groeien. Dit proces duurt een aantal weken. Dit betekent ook dat na een aantal weken de kleur uit je wenkbrauwen is verdwenen.

Ik raad je daarom aan om elke maand een herhaal afspraak te plannen.

Je kunt bij mij 2 soorten verf kiezen voor je wenkbrauwen

Henna

Henna is een natuurlijke kleurstof die je kunt gebruiken om haar te verven – dus ook je wenkbrauwen! In tegenstelling tot ‘normale’ wenkbrauwverf, kleurt henna niet alleen de haartjes. Henna hecht zich ook aan de huid onder de wenkbrauw, waardoor het effect langer zichtbaar blijft. Hierdoor blijft henna langer zitten dan de verf behandeling.


Verf

Verf kleurt alleen de haartjes van de wenkbrauwen. Heb je voldoende wenkbrauwharen en wil je niet dat de huid mee kleurt? Dan is verf een goede optie voor jou!

Een wenkbrauwtreatment houd in dat de wenkbrauwen worden geëpileerd/ modelleert en gekleurd worden met verf naar keuze.

(Epileren kan met pincet of met hars.)