Wimperbehandeling

Maak via het contactformulier een afspraak.

Wimperextensions

Dit zijn kunstwimpers die op je eigen wimper worden bevestigd door middel van lijm. De eigen wimpers worden verlengd waardoor je een prachtige oogopslag krijgt.

Het scheelt je een hoop tijd s’ochtens voor de spiegel om make-up op te doen maar ook savonds om de make-up te verwijderen. Je word wakker met een fris uitgerust gezicht het is namelijk net alsof je mascara draagt. Je kunt met wimperextensions alles doen als de lijm 24 uur na het plaatsen helemaal gedroogd is. Hou je van sauna’s, zwemmen of zware make-up? Dat is geen probleem en kan allemaal met wimperextensions.

Door het zo natuurlijk mogelijk te plaatsen zullen de mensen om je heen niet eens zien dat jij wimperextensions draagt.

In mijn salon vind ik het belangrijk dat ik secuur werk en er een natuurlijke look ontstaat. Ik heb verschillende keuzes in wimperextensions, zo is er keuze uit diktes, gewicht, lengtes en krullen. Met de juiste keuze kunstwimper en thuisadvies zijn wimperextensions niet schadelijk voor je eigen wimper. Een verkeerde keuze zoals een te dikke/ lange kunstwimper is te zwaar voor je eigen wimper hierdoor zal er wel schade ontstaan aan je eigen wimper. Het is daarom belangrijk om naar een gediplomeerd wimperspecialiste te gaan.

(Ik heb mijn wimperextensions diploma behaald in 2013)

Je kunt bij mij 2 soorten wimpers laten plaatsen.

*One by One: één kunsthaar op één eigen wimper voor een natuurlijke look
Volume: meerdere dunne kunsthaartjes op één eigen wimper voor een look met meer volume.
*NEW!  Clasic Volume: one by one met volume voor een natuurlijke look met meer volume.

*Deze methode bied ik aan in de salon.

Wimpers verven

Een andere manier om je wimpers mooi donkerder te krijgen is als je je wimpers verft. Wanneer je bijvoorbeeld van nature een lichte kleur wimper hebt, als je niet tegen mascara kan of misschien heb je last van traanogen dan kan het verven van je wimpers een handige oplossing zijn.

Veel vrouwen verven hun wimpers voor de vakantie ze dragen minder make-up dan anders. Denk aan het uitlopen van je mascara als je gaat zwemmen, of het irriteren van je ogen na het opbrengen van je zonnebrandcrème. Dat zijn al twee grote redenen om je mascara over te slaan in de ochtend. Maar juist op vakantie worden er altijd foto’s gemaakt en wil je er goed uitzien, toch? Het is dan extra fijn als je wimpers geverfd zijn voordat je op vakantie gaat.

Wimpers verven geeft net wat meer aandacht aan je ogen zonder het ongemak van een mascara.