Absolution

Waarom natuurlijke en biologisch cosmetica?

In mijn salon heb ik een hele bewuste keuze gemaakt met welk merk ik werk en ik leg je daar graag in het kort iets over uit.

Ik werk met natuurlijke en biologische producten van Absolution en dit merk werkt uitsluitend met een unieke combinatie van natuurlijke & biologische ingrediënten. Deze zijn stuk voor stuk gezond voor je huid en voor het lichaam. Dit heb ik bewust gekozen omdat er veel kunstmatige, synthetische ingrediënten worden gebruikt in cosmetica waarvan ik niet zeker weet of deze gezond zijn voor je huid en lichaam. 

Sommige ‘natuurlijke’ ingrediënten bevatten mogelijke Pesticiden oftewel gifstoffen en bestrijdingsmiddelen. Deze slechte stoffen hebben maar 26 sec nodig om in je bloedbaan te komen! Helaas is de naam ‘natuurlijk’ niet beschermt en weet je niet of er 0,01% natuurlijke stoffen aan toegevoegd zijn of 1%. Dit is erg misleidend!  


Dit wil ik niet in mijn salon!!

Absolution is biologische gecertificeerd door ECOCERT. Door een keurmerk weet je zeker dat het puur natuur is.

Ik heb voor Absolution gekozen omdat we vroeger ook alleen de natuur hadden om van te leven. En de natuur geeft ons unieke oplossingen voor huidproblemen. Het zit boordevol vitamines, omega´s en antioxidanten die de huid voeden en beschermen.
Sonde om daar niets mee te doen!

Omdat deze ingrediënten zo puur zijn lijken ze op lichaamseigen stoffen, hierdoor neemt de huid deze stoffen veel sneller op waardoor je huid snel zichtbaar verbeterd. Absolution is een soort multi-vitamine voor je huid.

Alle werkstoffen in Absolution hebben niet alleen een functie tot huidverbetering maar geven ook nog eens een heerlijke geurbeleving. Het is net of je in een bloementuin ligt.

Last but not least…
Het leuke van Absolution is dat het van A tot Z milieuvriendelijk is. Zo dragen we ook bij aan een schonere wereld. De verpakkingen van Absolution zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. Absolution werkt er (bijna) elke dag aan om de ecologische weg van de productie te minimaliseren. Zo is niet alleen de inhoud van het product goed voor het milieu, maar alles wat er om heen gebeurd ook!

Ik ben enorm blij dat er in 2020 steeds meer aan milieuvriendelijkheid wordt gedacht. Zo zijn we aan het zoeken naar de juiste balans tussen een gezonde en eco-bewuste leefstijl. Daar past deze mooie huidverzorging perfect bij.

Absolution is een compacte productenlijn, biologisch gecertificeerd en vooral persoonlijk, alle producten zijn af te stemmen op de specifieke behoeften en stemmingen van jouw huid. Elke dag weer.. voor zowel mannen als vrouwen.
Je huid is uniek!
De huid weerspiegelt je emoties, je omgeving, je intimiteit. Net als jij veranderen haar behoeften elke dag. Door te kijken en luisteren naar je huid en haar te voorzien in wat zij vraagt, houd je haar in conditie en help je haar balans en schoonheid te herstellen.

Mag ik jou nóg mooier maken?

Dan laat ik je de kracht van de natuur zien.