Mintenz

100% natuurlijke make-up

De make-up van Mintenz is een 100% natuurlijke minerale make-up. Dit betekent dat alle ingrediënten uit de natuur komen. Mintenz make-up is vrijwel allemaal in poedervorm. (gemalen mineralen).

Deze mineralen hebben van zichzelf een verzorgende werking op de huid. Doordat de make-up niet als een laag op de huid aangebracht wordt maar juist samensmelt met de eigen huidvetten voelt het zeer natuurlijk aan en oogt het ook natuurlijk. De huid blijft ademen, poriën raken niet verstopt. Het resultaat is een egaal gezicht met een frisse uitstraling.

Gebruik goede materialen

Een mooie make-up begint met de goede materialen. Mintenz heeft fijne make-up kwasten om de make-up egaal en eenvoudig aan te brengen.

De kwasten zijn handgemaakt, diervriendelijk en heel zacht. Er zijn dus geen dieren voor gemarteld. De kwasten zijn 100% veganistisch en zijn geschikt voor de gevoelige huid.

Persoonlijk make-up advies

The Green Beauty geeft jou persoonlijk make-up advies. Hierbij kijken we naar kleuren die bij jou passen. Of je een koud of warm type bent, en het leuke van dit advies is dat ik je meteen opmaak zodat jij kan voelen en ervaren. Je gaat ook nog eens mooi naar huis toe.

Dit advies heeft een prijs, maar koop jij voor €30,- aan make-up vervalt de adviesprijs.

Wil jij persoonlijk make-up advies? Je kunt deze afspraak eenvoudig boeken via de button ‘Maak afspraak.’