SeizoensBoost behandeling

Bereid je huid voor tegen de lente. We komen meer buiten en de huid moet zich kunnen beschermen. Help je huid en kom langs voor de Lentebehandleing

Lente behandeling + Le Booster Protection

Tijdens deze behandeling: Reinigen we de huid vervolgt met een diepte reiniging zodat de dode huidschilfers van de huid verdwijnen en een frisse glow ontstaat. Zo nodig kijk ik even naar de wenkbrauwen om ze te modeleren. We verwijderen mee-eters en oneffenheden en sluiten af met een passend masker op maat.

Wat deze behandeling zo speciaal maakt is dat we ook je decolleté en armen klaar maken voor de lente. Deze worden gescrubd en gemasseerd met bodylotion tijdens het intrekken van je masker.

Als kers op de taart krijg je Le Booster Protection erbij om de voorbereiding op de lente thuis voort te zetten. Dit serum mag je aanbrengen na het reinigen onder je dagcrème. Het zorgt ervoor dat je interne huidweerstand verhoogd.

Nu de zon begint te schijnen komen we meer buiten en staat de huid meer bloot aan vrije radicale die de huidbalans verstoren. Ben dit voor en gebruik dit serum.